Neemt u liever telefonisch contact op?

Bel ons op 03 776 94 98, u wordt verbonden met een medewerker van verkeerszaken.be (ma t.e.m. do 9-18u | vr 9-17u).

HOE WERKT HET?

Hoe werkt het?

1. Scan & upload

U kan uw PV of dagvaarding eenvoudig doorsturen naar verkeerszaken.be via uw computer of elk ander mobiel toestel dmv een scan of foto van uw documenten (jpg, jpeg, gif, pdf of zip bestand). Onze webapplicatie op de website maakt het mogelijk om uw bestanden (tot 16 MB) snel en gemakkelijk te uploaden en te versturen naar het team van verkeerszaken.be.

2. Bevestiging

Na het versturen van uw bestanden krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Één van onze advocaten contacteert u vervolgens zo spoedig mogelijk om uw dossier te bespreken.  Indien u tijdens de kantooruren de documenten overmaakt, reageren wij binnen de twee uur.  Indien u buiten de kantooruren de documenten overmaakt, reageren wij uiterlijk de volgende dag binnen de twee uren vanaf de start van de werkdag.

3. Persoonlijk contact

Wij contacteren u snel voor een persoonlijk gesprek. Wij zorgen ook voor aangifte bij uw makelaar of verzekeraar.

Wanneer wij uw strafdossier hebben bestudeerd, contacteren wij u voor een grondige persoonlijke bespreking. U kiest een bespreking bij ons op kantoor of telefonisch:

  • we overlopen met u het verdere verloop van de procedure
  • we bepalen samen met u de strategie
  • we laten u weten welke straffen u kan verwachten
  • we beantwoorden graag al uw vragen

Wij bereiden uw verdediging met u grondig voor: wij kijken na welke documenten wij nog nodig hebben om voor te leggen aan de Politierechter (vb. plattegrond, foto’s, werksituatie, enz.), zodat deze over alle nodige informatie beschikt om uw zaak te beoordelen.

4. Resultaat

Uw raadsman van verkeerszaken.be pleit uw zaak op de zitting. Wij pleiten uw zaak zo goed mogelijk om een zo gunstig mogelijk resultaat te bekomen. Nog de dag zelf van de zitting bezorgen wij u een duidelijk schriftelijk rapport van het verloop van de zitting, met mededeling van de uitspraak, zo die er is, en de beroepsmogelijkheden.

Indien u wenst, staan wij u ook bij met raad en daad wanneer u een uitnodiging ontvangt ter betaling van de geldboete en de kosten, of wanneer u uitgenodigd wordt om uw rijbewijs in te leveren.

Onze garanties

Zonder kosten

Meestal heeft u bij uw autoverzekering ook gekozen voor een bijkomende rechtsbijstandsverzekering waardoor u recht heeft op  juridische hulp na een verkeersovertreding of schadegeval. Indien u dan een PV of dagvaarding ontvangt om te verschijnen voor de politierechtbank, betaalt de rechtsbijstandverzekering de gerechtskosten en het ereloon van onze advocaten.

Deze verzekering maakt het dus mogelijk om voor uw eigen rechten op te komen zonder hiervoor uw zelf gekozen advocaat of de gerechtskosten te moeten betalen!

Opgepast! Uw verzekeraar betaalt geen geldboetes of bijdragen.

Wanneer u geen rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten, maakt verkeerszaken.be een vrijblijvend voorstel van vergoeding van onze diensten over. Het staat u vrij dit voorstel te aanvaarden of niet. Wij hanteren steeds vaste prijzen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Verkeerszaken.be controleert kosteloos en voor iedereen of er een rechtsbijstandsverzekering tussenkomt of niet.

Persoonlijke begeleiding

Elke raadsman binnen ons team is gespecialiseerd in het verkeersrecht. Wij pleiten kleine en grote verkeersovertredingen en schadegevallen zoals parkeerovertredingen, snelheidsovertredingen, rijden onder invloed van drank of drugs, spookrijden, vluchtmisdrijven,  verkeersagressie, enz. over heel België.

Wij volgen uw dossier op en begeleiden u persoonlijk. Daarnaast bestuderen wij het strafdossier dat ter Griffie beschikbaar is en contacteren wij u voor een persoonlijke bespreking.  Naargelang uw wensen, kan deze bespreking telefonisch of bij ons op kantoor. We begeleiden u graag van begin tot einde.

100% veilig & discreet

Uw overgemaate gegevens worden vertrouwelijk en discreet behandeld door advocaten onderworpen aan het beroepsgeheim. Onze website gebruikt een SSL certificaat om uw gegevens te beschermen tijdens de overdracht er van.