Neemt u liever telefonisch contact op?

Bel ons op 03 776 94 98, u wordt verbonden met een medewerker van verkeerszaken.be (ma t.e.m. do 9-18u | vr 9-17u).

Reviews
Wat een geweldige advocaat voor een super prijs.
Door Reapz Van Reapz (anoniem) op 16/02/2021

Ik post dit onder een anonieme naam de review is desalnietemin terrecht. Wat een geweldige Advocaat voor een super prijs. Als Nederlander te maken krijgen met het Belgisch rechts(Verkeer) systeem is toch overwelmend. Ik ben na even zoeken terrecht gekomen bij Verkeerszaken (Wanted Law). Het verzetten werk voor het geld, daar kunnen ze in Nederland nog iets van leren! Ontzettend bedankt Heren en Dames bij Verkeerszaken voor deze goede afloop!

Zeer degelijke en verstaanbare uitleg!
Door S.A. uit Erembodegem op 01/02/2021

Zeer degelijke en verstaanbare uitleg gekregen. Persoonlijke aanpak. Goede opvolging van begin tot einde. Mijn advocaat nam uitgebreid de tijd voor mij. Ook op de dag van de zitting werd ik goed begeleid. Zeker een aanrader, ook voor jonge chauffeurs! Nogmaals bedankt!

Zeer bekwame advocaten en zeer duidelijk in alles!
Door Stephanie B. uit Hulst op 18/01/2021

Super tevreden over de aanpak en de geboden service! Zeer bekwame advocaten en zeer duidelijk in alles. Uitstekende begeleiding! Zeer aangenaam contact. Toppers! Uiteindelijk ben ik u enorm dankbaar. Ik zou nog meer woorden van dank willen schrijven.... Je mag trots zijn op uw beroep en op het kantoor!

Zeker aan te raden advocatenbureau!
Door Lander W. uit Londerzeel op 08/01/2021

Nadat ik dagvaarding kreeg ivm een aanrijding met vluchtmisdrijf, meteen dienst gedaan op Verkeerszaken en heel tevreden van de service en het pleidooi op de rechtbank. Gunstige geldboete en weekendrijverbod aan overgehouden. Zeker aan te raden advocatenbureau inzake verkeerszaken.

Aan te raden!
Door P.A. uit Belsele op op 08/12/2020

Omwille van een 3e graad-verkeersinbreuk, waarvoor dagvaarding politierechtbank, contacteerde ik Verkeerszaken.be Binnen zeer korte periode nam men contact met me op en besproken we de feiten. In een persoonlijk onderhoud ten kantore werden alle mogelijke scenario's besproken, alsook de doelstellingen van de advocaat. Op de dag van de zitting werd ik nog verder geïnformeerd in duidelijke en begrijpbare bewoordingen. Tijdens de zitting pleitte hij zeer correct, wat leidde tot een aanvaardbaar resultaat. Als ik iemand absoluut kan aanraden is het zeker Verkeerszaken.be! Nogmaals bedankt voor de geleverde prestaties.

Bedankt!
Door K.V. uit Erpe-Mere op 08/12/2020

Ook via deze weg wil ik de mensen van Verkeerszaken.be nogmaals bedanken. Vanaf het eerste contact valt er onmiddelijk een last van je schouders. Deze mensen nemen je zaak in handen en handelen alles tot het einde voor jou af met regelmatige updates. Ik heb op al mijn vragen steeds dezelfde dag nog antwoord gekregen. Ook heb ik me nooit zorgen moeten maken over de financiële kant van het verhaal, verkeerszaken heeft dit rechtstreeks met mijn verzekering geregeld. Een absolute aanrader als je professioneel geholpen wil worden.

Expertise!
Door Door Otman B. uit Londerzeel op 01/12/2020

Beste, Op woensdag 26 augustus had ik een telefonisch contact met een advocaat van Verkeerszaken ihkv een aantal snelheidsboetes dat ik heb ontvangen. Hij had onmiddellijk vastgesteld dat de onmiddellijke inningen berekend is op de vastgestelde snelheid en niet op de gecorrigeerde snelheid. Hij heeft me aangeraden om de boetes te betwisten wat ik ook effectief heb gedaan én MET SUCCES! Verschillende instanties die ik heb gecontacteerd, hadden me aangeraden om de boetes over te schrijven omdat ik geen kans had maar ze hebben niet gerekend op de expertise van Verkeerszaken.be. Indien je een verkeersboete ontvangt en je twijfelt of het al dan niet correct is, contacteer verkeerszaken.be voor advies! Je zal er geen spijt van krijgen. Groeten.

Zeer tevreden!
Door Evi. V. uit Waarloos op 06/11/2020

Zeer tevreden over de werking van Wanted Law met in het bijzonder veel lof over meester Ashley Bickx. Duidelijke en heldere communicatie vanaf dag 1 waardoor je voor geen al te grote verrassingen komt te staan bij de uitspraak. Ik ben een heel tevreden klant en zal jullie dan ook zeker aanraden bij anderen.

Echt een aanrader!
Door Lorenzo D. uit Landen op 05/10/2020

Echt een aanrader, ze hebben mij goed geholpen in wat ik moest doen en waar ik mij aan kan verwachten danku!!

Laat je verdedigen!
Door Eljakim D.C. uit Izegem op op 24/09/2020

Verkeerszaken.be heeft me onlangs fantastisch goed geholpen. Bij een oude verkeersinbreuk - ik was pas 18 - had ik me niet laten verdedigen. Wist ik veel dat ik voor rechtsbijstand verzekerd was. Bovendien dacht ik dat je voor bijstand slachtoffer moest zijn van iets. Resultaat: dikke maximumboete. Soit, met mij geen twee keer. Via internet vond ik advocatenkantoor Verkeerszaken.be. Ik heb hun over de telefoon en via e-mail mijn zaak uitgelegd. Zij hebben alles opgevolgd van dag 1 tot na de hoorzitting, zijn altijd eerlijk geweest - niet vals hoopgevend - en hebben zelf bewijsmateriaal verzameld. Het resultaat dat Verkeerszaken.be mij gebracht heeft is een veel lichtere veroordeling en een mildere geldboete. Laat je verdedigen, ik ben tevreden.

Op een duidelijke en correcte manier geholpen.
Door Lous L. uit Kortrijk. op 27/08/2020

Wij werden op een duidelijke en correcte manier geholpen. Het contact verliep heel eenvoudig via chat en later mail. Onze vragen werden snel beantwoord. Bovendien werd de zaak geseponeerd zonder dat dit ons extra kopzorgen bezorgde. Bij een volgend geval neem ik opnieuw contact op.

Zeer efficiënte afhandeling!
Door Joke D. uit Wetteren op 21/07/2020

Zeer efficiënte afhandeling! Als zelfstandige neem ik heel actief deel aan het verkeer. Gezien de lange afstanden en soms ongekende regionen is een overtreding eerder sneller gebeurd dan me lief is. Tot mijn blijdschap kon ik rekenen op gericht advies en een gedegen plan van aanpak. Door mijn situatie helder te schetsen, wist de raadsman mij gerust te stellen en ook de 'schade' werd door hem beperkt tot een 'minnelijke schikking'. Dankbaar dat ik de weg vond naar Verkeerszaken.be, een aanrader wat betreft verkeersinbreuken.

Duidelijke en transparante communicatie en advies vanaf de eerste minuut.
Door Stijn S uit Mechelen op 17/06/2020

Duidelijke en transparante communicatie en advies vanaf de eerste minuut. Wanneer je als voorbeeldige chauffeur een stomme fout maakt en gedagvaard wordt is dat enorm verschieten. Het team van Verkeerszaken.be zorgde voor een zeer goede opvolging van het dossier. Dankzij een pro-actieve aanpak, goeie voorbereiding en een uitmuntend pleidooi werd er een gunstige uitspraak bekomen. Tijdens de voorbereidende gesprekken en mails werd ik steeds goed op de hoogte gehouden. Geen technisch jargon, maar duidelijke taal. Hopelijk moet ik in de toekomst geen beroep meer doen voor verkeerszaken, maar als ik een advocaat nodig heb weet ik alvast voor wie te kiezen.

Uitstekende service!
Door Hasan uit Limburg op 09/06/2020

Ik bedank julie voor julie Uitstekende service! Julie doen julie werk heel goed.

Communicatief!
Door Geert D.M. uit Oudenaarde op 09/06/2020

Leuk om door communicatieve mensen te worden verdedigd. Ik werd iedere keer op een correcte en open manier op de hoogte gehouden.

Zeer tevreden over deze begeleiding en info!
Door Steve R. uit Zoersel op 22/04/2020

Zeer tevreden over deze begeleiding en info. Dit zijn VAK MENSEN! Ze kennen hun beroepskennis zeer goed en laten andere mensen mee genieten van hun uitstekende werk. Mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben dan neem ik zeker iemand van Verkeerszaken.be. Bedankt voor de super service!

Goede samenwerking met positief resultaat. Beter kan niet!
Door Guido S. uit Belsele op 03/03/2020

Goede samenwerking met een positief resultaat. Beter kan niet!

Zeer goede en duidelijke uitleg van een advocaat!
Door Hilde VD op 06/02/2020

Zeer goede en duidelijke uitleg van advocaat ivm verkeersboete! Zeer aanraadbaar en kosteloos! Bedankt!

Chat met verkeerszaken heeft ons goed geholpen!
Door Linda F. op 28/01/2020

Chat met verkeerszaken heeft ons goed geholpen. Directe info over wat je moet doen. We raden het iedereen aan...

Zeer menselijk naar financiële mogelijkheden!
Door Kimberly C. uit Kortrijk op 28/01/2020

Ik ben zeer tevreden met de duidelijk door jullie omschreven feiten. Geen hoop geven, maar wijzen op het ergst mogelijke scenario. En duidelijke communicatie zonder zelfs eender van jullie in levende lijve te hebben ontmoet. Als je als leek niet thuis bent in deze wereld, kan dit erg bedreigend en ingewikkeld zijn. Ik werd direct ingelicht van de te komende gebeurtenissen. Door mijn casus, en kort opeenvolgende casus goed geholpen geweest, onoordelend, rekening houdende met voorgeschiedenis, situatie, omstandigheden en persoonlijkheid. Bij paniek werd er zeer kalm gereageerd, en voelde ik me goed verdedigd, zowel vooraf, tijdens en erna. Zeer menselijk naar financiële mogelijkheden. Dank voor de verdediging.

Ze bekijken heel objectief de situatie en je krijgt een eerlijke opinie over jouw situatie
Door Frank V. uit Belsele op 14/01/2020

Het is altijd even schrikken als je een PV in de bus krijgt. Weet daarom dat de experts van Verkeerszaken.be gemakkelijk te bereiken zijn voor een eerste gratis advies over de feiten. Ze bekijken heel objectief de situatie en je krijgt een eerlijke opinie over jouw situatie. Zonder zich daarna verder op te dringen beslis je dan zelf om verdere stappen te ondernemen. Ik was alleszins aangenaam verrast door hun aanpak en kan hen zeker aanbevelen.

Zeer snelle en er behulpzame juridische assistentie!
Door Filip C. uit Berchem op 10/01/2020

Zeer snelle en erg behulpzame juridische assistentie bij mijn proces_verbaal ivm te laat naar de keurung te zijn geweest. ik kan jullie zeker aanbevelen en zal zeker nog beroep op jullie doen als dit nodig zou zijn. allemaal van jullie kantoor bedankt.

Zeer snelle en erg behulpzame juridische assistentie!
Door Filip C. uit Berchem op 10/01/2020

Zeer snelle en erg behulpzame juridische assistentie bij mijn proces_verbaal ivm te laat naar de keurung te zijn geweest. ik kan jullie zeker aanbevelen en zal zeker nog beroep op jullie doen als dit nodig zou zijn. allemaal van jullie kantoor bedankt.

Snel en degelijk antwoord.
Door Dieter L. op 02/01/2020

Snel en degelijk antwoord - met eerlijk en correct overzicht van mogelijkheden. Kunnen ze helpen dan weet je meteen hoe en wat, en krijg je een volledig plan tot in de puntjes verzorgd. Aanrader.

Kan dit advocatenkantoor aan iedereen aanbevelen.
Door Yannick C. op 27/12/2019

Zeer snel en professioneel geholpen. Mijn zaak is goed bepleit in de rechtbank Kan dit advocatenkantoor aan iedereen aanbevelen.

Zeer correcte afhandeling ook vriendelijkheid en zeer duidelijk.
Door Niki VG op 18/12/2019

Zeer correcte afhandeling ook vriendelijkheid en zeer duidelijk over de zaken zijn hier bij dit kantoor de hoogste prioriteit en we zullen ze zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen nogmaals bedankt Vincent glas en zijn team

Vooraf veel overleg en zeer goede tactiek.
Door Robin VD uit Hulst (NL) op 04/12/2019

Ik had op korte tijd 3 ongevallen met vluchtmisdrijf waardoor ik voor het ergste vreesde. Torenhoge boetes dus...!ik heb toen willekeurig een advocaat(wanted law) gekozen. Wat een zeer goede keuze bleek achteraf gezien. De 3 uitspraken zijn zeer gunstig uitgevallen aangezien dhr Vincent glas een zeer goede tactiek had toegepast die we ook vooraf besproken hadden. Er word vooraf veel overlegd met de cliënt wat ik dan ook zeer apprecieerde. Ben zeer tevreden met het resultaat waarvoor dank!

Transparant in werkwijze en tarifering.
Door K.V. uit Zwalm op 15/11/2019

I.t.t. tot een ander kantoor, waar men niet transparant was m.b.t. de facturatie, ben ik bij verkeerszaken vanaf de start erg goed geholpen. Transparant in werkwijze en tarifering, duidelijke en snelle communicatie. Hierdoor had ik onmiddellijk vertrouwen in dit kantoor, ik kom hier zeker terug wanneer dit ooit nodig zou zijn.

Wij hebben deze zaak ook quasi zorgeloos kunnen "beleven"!
Door D. V. uit Hombeek op 06/11/2019

Wij zijn, eerder toevallig, terecht gekomen op deze site. Het was verrassend hoe snel en professioneel onze vragen beantwoord werden. Dit gaf ons al snel een gevoel van vertrouwen. Onze zaak werd, met de nodige interesse en aandacht, besproken en de mogelijkheden werden overlopen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en wij werden perfect op de hoogte gesteld van het verdere verloop. De communicatie verliep vlekkeloos! Bij ons ging het om een dagvaarding voor de Politierechtbank. Mede door de kennis van onze raadsman van verkeerszaken.be heeft dit geresulteerd in een vrijspraak en dit zonder enige kost. Wij hebben deze zaak ook quasi zorgeloos kunnen 'beleven' waarvoor onze oprechte dank!

Super vriendelijk!
Door Ann D. op 03/11/2019

Super vriendelijke persoon en echt geholpen . Dank u

Zeer snel en professioneel geholpen!
Door Eveline J. op 22/10/2019

zeer snel en professioneel geholpen. goed contact en zeer vriendelijk. geven ook zeer goede uitleg. absoluut een aanrader... met alle vragen of kwestie's i.p.v verkeerszaken

Zeer tevreden!
Door Sarah DB op 16/10/2019

Wij zijn heel tevreden vlotte service, goede uitleg over wat alles inhoud en wat er komen gaat. Ik raad ze zeker aan om in de hand te nemen bij een rechtszaak. Duidelijk en correct!

Zeer snel en vriendelijke geholpen!
Door R.F. uit Antwerpen op 02/09/2019

Ik ben zeer snel en vriendelijk geholpen door een advocaat. Mijn vragen werden effectief beantwoord op een heldere manier. Top service, zeer tevreden !

Snel en duidelijk geholpen!
Door Yves V. G. op 08/08/2019

Ik had een vraag over het al dan niet betalen van een boete. Deze gesteld via de online chat, en ben hierbij snel en duidelijk geholpen geweest.

Snelle en goede informatie ontvangen!
Door Pascal op 03/08/2019

Snelle en goede informatie ontvangen betreffende pv van verkeersovertreding waarin geen datum stond van ijking van de radar.

Goed geholpen.
Door Susan B. op 21/07/2019

Goed geholpen, duidelijke uitleg. Geen vraag is teveel. Een aanrader.

Duizend maal dank!
Door Marius O. uit Brecht op 08/07/2019

Duizendmaal dank voor uw professionele aanpak. Ik kan jullie zeker aanraden aan iedereen die moet verschijnen voor de politierechtbank!

Zeer professioneel kantoor en zeer correct inzicht op de zaken.
Door Marc H. op 03/07/2019

Zeer professioneel kantoor en een zeer correct inzicht op de zaken ook zeer vriendelijk en to the point zal ik zeker reclame voor maken echt top advocaten kantoor thx en vriendelijke groeten H. Marc

Uitspraak was minder dan verwacht!
Door Kevin H. uit Hoevenen op 02/07/2019

Duidelijke uitleg / afspraken omtrent de feiten alsook de prognose van de uitspraak was binnen de verwachtingen ( * minder dan verwacht). Zeer professionele afhandeling van het dossier!

Toppers!
Door Clive O. C. op 22/06/2019

Zeer vriendelijke mensen en uiterst behulpzaam met de nodige informatie zonder dat er enige kosten aan verbonden zijn. Ze zoeken uit tot in detail naar mogelijke vergissingen en raden je aan wat je best doet in uw huidige situatie. Toppers!

Op elk moment volledige informatie.
Door Sandra D. uit Berchem op 06/06/2019

Mr. Glas geeft op elk moment volledige informatie over wat er zal gebeuren, zowel bij een verhoor of wat er als strafmaat kan uitkomen: zowel positief als negatief, en voor de negatieve uitkomst geeft hij ook verschillende alternatieven. Dat leidt al tot een geruststelling.

Heel correcte en eerlijke ervaring!
Door Yana E. uit Sint-Niklaas op 05/06/2019

Heel correcte en eerlijke ervaring. Alles werd duidelijk uitgelegd ten allen tijden. Heel toegankelijk voor vragen

Erg positief ervaren!
Door Felicia A. op 30/05/2019

Ik heb jullie dienstverlening als erg positief ervaren. Een snelle zoekopdracht via Google, leidde tot een zeer snelle telefonische opvolging. Ook de administratieve component werd goed begeleid. Kortom, een snelle en kwalitiatieve service die mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Ongetwijfeld voor herhaling vatbaar.

Aangenaam verrast!
Door David M. uit Balen op 29/05/2019

Ik wil stipuleren dat ik blij verrast ben door de directe opvolging door U, waarvoor dank.

Zeer aangenaam verrast door de inzet, de kennis van zaken en de klantvriendelijkheid.
Door Dries H. uit Kruibeke op 20/05/2019

Vanaf het moment dat ik contact opnam ivm mijn lopende zaak, kreeg ik het gevoel dat er een grote betrokkenheid was. Waar ik bij andere kantoren te horen kreeg dat “ze het wel zouden gaan oplossen”, werd ik hier direct uitgenodigd om de zaak grondig te bespreken. Alles werd tot in detail besproken en alle praktische zaken werden van mij overgenomen. Ook na de uitspraak werd ik duidelijk geinformeerd over het resultaat en over het feit dat ook bij de ‘gevolgen’ bijstand voorzien is. Ik ben zeer aangenaam verrast door de inzet, de kennis van zaken en de klantvriendelijkheid. Hopelijk niet natuurlijk, maar indien nodig neem ik zeker met kantoor Pauwels opnieuw contact op.

Zeer duidelijke informatie gekregen.
Door Luc L. op 20/05/2019

Correcte naleving van de afgesproken contactname, zeer duidelijke informatie gekregen omtrent de mogelijke stappen. Hartelijk dank !

Dank voor de hulp en voor het advies
Door Sven H. uit Zuidland (Nederland) op 15/05/2019

Daar wij een Nederlands handelsbedrijf zijn en ook vaak op de weg te vinden zijn in België, loop je ook de kans om tegen bepaalde Belgische wetgevingen aan te lopen. Wanneer daar vragen over rijzen kan je daar maar beter experts naar laten kijken. Wij hebben daarom gekozen voor Pauwels Advocaten. Zij verwezen ons door naar www.verkeerszaken.be waar we heel gemakkelijk onze correspondentie konden uploaden en waarvan we bovendien vrijwel direct terugkoppeling op kregen. Dank voor de hulp en voor het advies. Duimpje omhoog! Wanneer wij nog eens bepaalde vraagstukken hebben, zullen we zeker weer bij Pauwels Advocaten aankloppen om van hun professionele advies en kennis gebruik te maken.

Zeer kundige mensen en een super service
Door Dennis uit Riemst op 14/05/2019

Enkele tijd terug werd mijn rijbewijs door een vals positieve speekseltest afgenomen. Hierdoor ben ik zo snel mogelijk hulp gaan zoeken en kwam ik uit bij Pauwels Advocaten. Ik ben zeer snel en kundig geholpen. Ook werd ik ten alle tijden goed op de hoogte gehouden van welke stap er ondernomen was. Er is meteen contact opgenomen met de politie om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. Kortom zeer kundige mensen en een super service.

Correcte informatie over het verloop van de procedure VOORAF!
Door Inge M. op 13/05/2019

Nog niet veel goede ervaringen gehad met rechterlijke macht en advocaten. Dit advocatenkantoor vertegenwoordigd door meester Glas heeft mijn zaak wel correct opgevolgd, de betaling gebeurde vooraf met duidelijke afspraken,er werd correcte informatie doorgegeven over het verloop van de procedure VOORAF, bij overleg over bepaalde te nemen beslissingen werd er ook vooraf gecommuniceerd over de voor en nadelen en kon ik uiteindelijk beslissen wat er diende te gebeuren., de duur van de procedure verliep zoals afgesproken en mijn belangen werden behartigd.

Fijn dat ook rekening gehouden wordt met de mens achter het dossier!
Door Caroline S. uit Linkeroever op 07/05/2019

Bedankt aan verkeerszaken en in het bijzonder de heer Vincent Glas om onze zaak te behartigen. Alles is prima verlopen. Fijn dat ook rekening wordt gehouden met de 'mens' achter een 'dossier' . Bedankt!

Duidelijke, correcte informatie, blijvende opvolging en contact, vriendelijk en begripvol.
Door Kevin E. op 03/05/2019

Duidelijke, correcte informatie, blijvende opvolging en contact, vriendelijk en begripvol. Wij zijn tevreden dat wij contact opgenomen hebben met jullie en wensen anderen dezelfde hulp en ondersteuning toe. Dank je wel !

Alles tot een goed einde gebracht!
Door Willy V. H. uit Belsele op 16/04/2019

Mijn advocaat heeft alles tot een goed eind gebracht en mij steeds proactief geinformeerd over de stand van de zaak

Top dienstverlening!
Door Stephan S. op 15/04/2019

Top dienstverlening en zeer verstaanbare uitleg voor mensen die geen advocaten zijn en dus niet thuis zijn in deze zaken!

Zeer tevreden over de vlotte afhandeling!
Door Lieven J. uit Kruibeke op 04/04/2019

Zeer tevreden over de vlotte afhandeling en de kennis van zaken van het verkeersrecht!

Advies dat niet berust op geldgewin.
Door Luc G. op 01/04/2019

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het advies dat mij gegeven is ivm de boete die mij te laat is toegestuurd. Eerlijk advies dat niet berust op geldbewind, om toch maar een zaak te kunnen starten.

onmiddellijk goed geholpen.
Door Sebastiaan uit Hoogstraten op 19/03/2019

Ik werd eerst onmiddellijk geholpen via de chat en daarna telefonisch. Ik heb een goed antwoord gekregen op mijn vragen.

Zeer tevreden!
Door Wesley V. uit Marke op 26/02/2019

Hierbij kan ik laten weten dat ik zeer tevreden ben ivm het behandelen van mijn zaak. Zowel de uitspraak en correspondentie. Zal indien ooit nog nodig zeker terug beroep op jullie doen.

Alles uitgelegd in mensentaal
Door E. Heirman uit Wichelen op 20/02/2019

Ik was eerst in paniek, maar ik werd snel op mijn gemak gesteld. Men heeft mij alles in mensentaal uitgelegd en men ging pragmatisch te werk. Alles werd uitstekend opgevolgd voor mij, zodat ik wist dat het dossier in goede handen was.

Rap geholpen
Door Yvonne S. uit Essen op 28/01/2019

Zeer goede dienstverlening. Rap geholpen en in verstaanbare taal uitgelegd!

Meedenken en oplossing zoeken voor ons probleem was geen moeite
Door anonymus op 21/01/2019

Probleem gemeld met een camper gekocht in buitenland en moest ingevoerd worden. Ondanks weekend toch een snelle reactie via de chat ,en persoonlijk gecontacteerd later de nieuwe week. Meedenken en oplossingen zoeken voor ons probleem was geen moeite . Dank voor alles

Bedankt voor de zorgvuldige opvolging!
Door Klaartje V. op 12/12/2018

Bedankt voor de zorgvuldige opvolging. Ik apprecieer de persoonlijke aanpak en de manier waarop jullie alles correct kunnen uitleggen zonder te vervallen in moeilijke juridische termen.

Dank voor de goede zorgen!
Door Dirk M. uit Sinaai-Waas op 07/12/2018

Ik dank u voor het goede resultaat dat u heeft betaald. Ik dank u voor de goede zorgen.

Goeie uitleg gekregen!
Door Kevin A. uit Torhout op 27/11/2018

Goeie uitleg gekregen i.v.m. een ontvangen p.v. tijdens een gesprek. Kort, krachtig, vriendelijk en gratis. Zeker een aanrader!

Hele goede service!
Door Yves B. uit Beveren-Waas op 07/11/2018

Hele goede service, ik werd op voorhand uitgenodigd zodat ik wist wat mij te wachten stond. Zeer tevreden

Prima werk geleverd!
Door Reginald V. uit Harderwijk (NED) op 05/11/2018

De advocaten van verkeerszaken.be hebben prima werk geleverd!

Duidelijke uitleg!
Door Johan D. uit Ingelmunster op 30/10/2018

PV met tegenstrijdige inhoud. Iemand van het team verkeerszaken.be heeft me duidelijk en met kennis van zaken de mogelijkheden in deze zaak uitgelegd met voor en eventuele nadelen. Met dank hiervoor. Een update volgt. J.

De beste advocaat van het Waasland!
Door Olivier D. op 08/10/2018

De beste advocaat van het waasland super tevreden van de dienst verlening en proffesionalisme

Alles zeer goed verlopen!
Door Carlos L. uit Sint-Amands op 14/08/2018

Alles is zeer goed verlopen en ik werd uitstekend geholpen!

Snelle en goede informatie ontvangen!
Door P. op 03/08/2018

Snelle en goede informatie ontvangen betreffende pv van verkeersovertreding waarin geen datum stond van ijking van de radar.

Zeer vlugge reactie en zeer goede uitleg!
Door Guido S. uit Zutendaal op 05/07/2018

Indien vragen over verkeer en of situaties met auto, moto enz.., zeker bellen, zeer vlugge reactie en zeer goede uitleg.

Goede en duidelijke uitleg.
Door Marc V. R. uit Edegem op 31/05/2018

Goede en duidelijke uitleg!

Goed geholpen geweest!
Door Davy B. uit Kortrijk. op 28/05/2018

Goed geholpen geweest!

Duidelijk antwoord!
Door Ivan V.G. uit Geel op 16/05/2018

Heb een duidelijk antwoord gehad op mijn vraag en het was volledig gratis.

Zeer goede raad gekregen!
Door Thomas M. op 24/04/2018

Een kort gesprek gehad en gratis zeer goede raad gekregen, zal dit zeker onthouden moest ik in de toekomst iemand nodig hebben! Bedankt.

Goede respons gekregen op mijn vragen!
Door Danny M. uit Beernem op 15/02/2018

Goede respons gekregen op mijn vragen

Zeer tevreden over de snelle response, prima samenwerking!
Door M.K. uit Sinaai-Waas op 12/02/2018

Dank je verkeerszaken.be voor de toewijding en perfect resultaat!

Goede opvolging van het dossier!
Door Julie R. uit Sterrebeek op 08/02/2018

Hartelijk dank voor uw tussenkomst en de goede opvolging van dit dossier.

Goede voorlichting gekregen!
Door Martine D.K. uit Sint-Gillis-Waas op 24/01/2018

Eerste kennismaking gisteren. Goede voorlichting gekregen. Nu afwachten tot 5 maart aanstaande op de Politierechtbank voor uitspraak.

Snelle en correcte service!
Door Nicolas D. op 11/01/2018

Snelle en correcte Service!

Zeer goede raadgeving!
Door Melissa K. uit Hasselt op 08/01/2018

Zeer goede raadgeving, heb hen vaak gebeld / gemaild. Hiervoor niks extra moeten betalen. Zaak is goed bepleit! Als ik ooit nog iets moet laten pleiten, zal dit zeker door hen gebeuren.

Zeer goede raadgeving!
Door X.F. uit Jabbeke op 05/12/2017

Zeer goede raadgeving, voor mijn eerste gesprek / kennisname en bekijken of het de moeite is en een echte (recht)ZAAK kan worden...wordt niets aangerekend. Zal vroeg of laat hier zeker nog eens beroep op doen en dit anderen aanraden!

Bedankt voor jullie professionele hulp!
Door Caroline S. uit Antwerpen-Linker Oever op 30/11/2017

Bedankt voor jullie professionele hulp! Jullie namen de tijd om te luisteren, dat vond ik bijzonder belangrijk. Ik zal het niet nalaten in de toekomst opnieuw contact met jullie op te nemen, mocht dat nodig zijn. Bedankt!

Geweldig eindresultaat
Door Ine R. uit Temse op 10/11/2017

Zeer tevreden over het complete plaatje : Snelle reacties, klantvriendelijk, professionele info, en een geweldig eindresultaat !

super blij!
Door A. D. uit Dendermonde op 14/06/2017

Ik ben super blij! Bedankt voor volledige informatie en zorg!

Zeer tevreden!
Door Liesbet A. uit Dendermonde op 08/05/2017

Zeer vlotte samenwerking en tevreden over het bereikte resultaat.

Stipte opvolging en prima resultaat!
Door Roland N. uit Sint-Niklaas op 17/04/2017

Ik ben super tevreden. Steeds vriendelijk, zeer stipte opvolging en een prima resultaat.

Goede opvolging en begeleiding.
Door Jonas V. uit Sint-Niklaas op 05/04/2017

Goede opvolging, snelle reacties en een goede begeleiding van begin tot einde.

Belangen goed behartigd.
Door Chantal E. uit Waasmunster op 28/03/2017

Een betrokken team van advocaten dat mijn belangen goed heeft behartigd.

Zeer correct en goede service!
Door Jo D.B. uit Schilde op 17/02/2017

Steeds bereikbaar, goede service en correcte advocaten.

Perfect Resultaat!
Door Niels D.K. uit Dendermonde op 16/02/2017

Ik werd van begin tot eind uitstekend begeleid en verkreeg een perfect resultaat: 10/10

Heel tevreden over verkeerszaken.be!
Door Jeroen M. uit Dendermonde op 03/02/2017

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, begeleiding en behandeling van het dossier.

Laat ons uw mening weten!

Heeft verkeerszaken.be uw zaak gepleit? Laat ons aub. uw mening weten, wij plaatsen ze graag online!