Neemt u liever telefonisch contact op?

Bel ons op 03 776 94 98, u wordt verbonden met een medewerker van verkeerszaken.be (ma t.e.m. do 9-18u | vr 9-17u).

Reviews
Duizend maal dank!
Door Marius O. uit Brecht op 08/07/2019

Duizendmaal dank voor uw professionele aanpak. Ik kan jullie zeker aanraden aan iedereen die moet verschijnen voor de politierechtbank!

Uitspraak was minder dan verwacht!
Door Kevin H. uit Hoevenen op 02/07/2019

Duidelijke uitleg / afspraken omtrent de feiten alsook de prognose van de uitspraak was binnen de verwachtingen ( * minder dan verwacht). Zeer professionele afhandeling van het dossier!

Op elk moment volledige informatie.
Door Sandra D. uit Berchem op 06/06/2019

Mr. Glas geeft op elk moment volledige informatie over wat er zal gebeuren, zowel bij een verhoor of wat er als strafmaat kan uitkomen: zowel positief als negatief, en voor de negatieve uitkomst geeft hij ook verschillende alternatieven. Dat leidt al tot een geruststelling.

Heel correcte en eerlijke ervaring!
Door Yana E. uit Sint-Niklaas op 05/06/2019

Heel correcte en eerlijke ervaring. Alles werd duidelijk uitgelegd ten allen tijden. Heel toegankelijk voor vragen

Erg positief ervaren!
Door Felicia A. op 30/05/2019

Ik heb jullie dienstverlening als erg positief ervaren. Een snelle zoekopdracht via Google, leidde tot een zeer snelle telefonische opvolging. Ook de administratieve component werd goed begeleid. Kortom, een snelle en kwalitiatieve service die mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Ongetwijfeld voor herhaling vatbaar.

Aangenaam verrast!
Door David M. uit Balen op 29/05/2019

Ik wil stipuleren dat ik blij verrast ben door de directe opvolging door U, waarvoor dank.

Zeer aangenaam verrast door de inzet, de kennis van zaken en de klantvriendelijkheid.
Door Dries H. uit Kruibeke op 20/05/2019

Vanaf het moment dat ik contact opnam ivm mijn lopende zaak, kreeg ik het gevoel dat er een grote betrokkenheid was. Waar ik bij andere kantoren te horen kreeg dat “ze het wel zouden gaan oplossen”, werd ik hier direct uitgenodigd om de zaak grondig te bespreken. Alles werd tot in detail besproken en alle praktische zaken werden van mij overgenomen. Ook na de uitspraak werd ik duidelijk geinformeerd over het resultaat en over het feit dat ook bij de ‘gevolgen’ bijstand voorzien is. Ik ben zeer aangenaam verrast door de inzet, de kennis van zaken en de klantvriendelijkheid. Hopelijk niet natuurlijk, maar indien nodig neem ik zeker met kantoor Pauwels opnieuw contact op.

Dank voor de hulp en voor het advies
Door Sven H. uit Zuidland (Nederland) op 15/05/2019

Daar wij een Nederlands handelsbedrijf zijn en ook vaak op de weg te vinden zijn in België, loop je ook de kans om tegen bepaalde Belgische wetgevingen aan te lopen. Wanneer daar vragen over rijzen kan je daar maar beter experts naar laten kijken. Wij hebben daarom gekozen voor Pauwels Advocaten. Zij verwezen ons door naar www.verkeerszaken.be waar we heel gemakkelijk onze correspondentie konden uploaden en waarvan we bovendien vrijwel direct terugkoppeling op kregen. Dank voor de hulp en voor het advies. Duimpje omhoog! Wanneer wij nog eens bepaalde vraagstukken hebben, zullen we zeker weer bij Pauwels Advocaten aankloppen om van hun professionele advies en kennis gebruik te maken.

Zeer kundige mensen en een super service
Door Dennis uit Riemst op 14/05/2019

Enkele tijd terug werd mijn rijbewijs door een vals positieve speekseltest afgenomen. Hierdoor ben ik zo snel mogelijk hulp gaan zoeken en kwam ik uit bij Pauwels Advocaten. Ik ben zeer snel en kundig geholpen. Ook werd ik ten alle tijden goed op de hoogte gehouden van welke stap er ondernomen was. Er is meteen contact opgenomen met de politie om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. Kortom zeer kundige mensen en een super service.

Alles tot een goed einde gebracht!
Door Willy V. H. uit Belsele op 16/04/2019

Mijn advocaat heeft alles tot een goed eind gebracht en mij steeds proactief geinformeerd over de stand van de zaak

Top dienstverlening!
Door Stephan S. op 15/04/2019

Top dienstverlening en zeer verstaanbare uitleg voor mensen die geen advocaten zijn en dus niet thuis zijn in deze zaken!

Zeer tevreden over de vlotte afhandeling!
Door Lieven J. uit Kruibeke op 04/04/2019

Zeer tevreden over de vlotte afhandeling en de kennis van zaken van het verkeersrecht!

Advies dat niet berust op geldgewin.
Door Luc G. op 01/04/2019

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het advies dat mij gegeven is ivm de boete die mij te laat is toegestuurd. Eerlijk advies dat niet berust op geldbewind, om toch maar een zaak te kunnen starten.

onmiddellijk goed geholpen.
Door Sebastiaan uit Hoogstraten op 19/03/2019

Ik werd eerst onmiddellijk geholpen via de chat en daarna telefonisch. Ik heb een goed antwoord gekregen op mijn vragen.

Zeer tevreden!
Door Wesley V. uit Marke op 26/02/2019

Hierbij kan ik laten weten dat ik zeer tevreden ben ivm het behandelen van mijn zaak. Zowel de uitspraak en correspondentie. Zal indien ooit nog nodig zeker terug beroep op jullie doen.

Alles uitgelegd in mensentaal
Door E. Heirman uit Wichelen op 20/02/2019

Ik was eerst in paniek, maar ik werd snel op mijn gemak gesteld. Men heeft mij alles in mensentaal uitgelegd en men ging pragmatisch te werk. Alles werd uitstekend opgevolgd voor mij, zodat ik wist dat het dossier in goede handen was.

Rap geholpen
Door Yvonne S. uit Essen op 28/01/2019

Zeer goede dienstverlening. Rap geholpen en in verstaanbare taal uitgelegd!

Meedenken en oplossing zoeken voor ons probleem was geen moeite
Door anonymus op 21/01/2019

Probleem gemeld met een camper gekocht in buitenland en moest ingevoerd worden. Ondanks weekend toch een snelle reactie via de chat ,en persoonlijk gecontacteerd later de nieuwe week. Meedenken en oplossingen zoeken voor ons probleem was geen moeite . Dank voor alles

Bedankt voor de zorgvuldige opvolging!
Door Klaartje V. op 12/12/2018

Bedankt voor de zorgvuldige opvolging. Ik apprecieer de persoonlijke aanpak en de manier waarop jullie alles correct kunnen uitleggen zonder te vervallen in moeilijke juridische termen.

Dank voor de goede zorgen!
Door Dirk M. uit Sinaai-Waas op 07/12/2018

Ik dank u voor het goede resultaat dat u heeft betaald. Ik dank u voor de goede zorgen.

Goeie uitleg gekregen!
Door Kevin A. uit Torhout op 27/11/2018

Goeie uitleg gekregen i.v.m. een ontvangen p.v. tijdens een gesprek. Kort, krachtig, vriendelijk en gratis. Zeker een aanrader!

Hele goede service!
Door Yves B. uit Beveren-Waas op 07/11/2018

Hele goede service, ik werd op voorhand uitgenodigd zodat ik wist wat mij te wachten stond. Zeer tevreden

Prima werk geleverd!
Door Reginald V. uit Harderwijk (NED) op 05/11/2018

De advocaten van verkeerszaken.be hebben prima werk geleverd!

Duidelijke uitleg!
Door Johan D. uit Ingelmunster op 30/10/2018

PV met tegenstrijdige inhoud. Iemand van het team verkeerszaken.be heeft me duidelijk en met kennis van zaken de mogelijkheden in deze zaak uitgelegd met voor en eventuele nadelen. Met dank hiervoor. Een update volgt. J.

De beste advocaat van het Waasland!
Door Olivier D. op 08/10/2018

De beste advocaat van het waasland super tevreden van de dienst verlening en proffesionalisme

Alles zeer goed verlopen!
Door Carlos L. uit Sint-Amands op 14/08/2018

Alles is zeer goed verlopen en ik werd uitstekend geholpen!

Snelle en goede informatie ontvangen!
Door P. op 03/08/2018

Snelle en goede informatie ontvangen betreffende pv van verkeersovertreding waarin geen datum stond van ijking van de radar.

Zeer vlugge reactie en zeer goede uitleg!
Door Guido S. uit Zutendaal op 05/07/2018

Indien vragen over verkeer en of situaties met auto, moto enz.., zeker bellen, zeer vlugge reactie en zeer goede uitleg.

Goede en duidelijke uitleg.
Door Marc V. R. uit Edegem op 31/05/2018

Goede en duidelijke uitleg!

Goed geholpen geweest!
Door Davy B. uit Kortrijk. op 28/05/2018

Goed geholpen geweest!

Duidelijk antwoord!
Door Ivan V.G. uit Geel op 16/05/2018

Heb een duidelijk antwoord gehad op mijn vraag en het was volledig gratis.

Zeer goede raad gekregen!
Door Thomas M. op 24/04/2018

Een kort gesprek gehad en gratis zeer goede raad gekregen, zal dit zeker onthouden moest ik in de toekomst iemand nodig hebben! Bedankt.

Goede respons gekregen op mijn vragen!
Door Danny M. uit Beernem op 15/02/2018

Goede respons gekregen op mijn vragen

Zeer tevreden over de snelle response, prima samenwerking!
Door M.K. uit Sinaai-Waas op 12/02/2018

Dank je verkeerszaken.be voor de toewijding en perfect resultaat!

Goede opvolging van het dossier!
Door Julie R. uit Sterrebeek op 08/02/2018

Hartelijk dank voor uw tussenkomst en de goede opvolging van dit dossier.

Goede voorlichting gekregen!
Door Martine D.K. uit Sint-Gillis-Waas op 24/01/2018

Eerste kennismaking gisteren. Goede voorlichting gekregen. Nu afwachten tot 5 maart aanstaande op de Politierechtbank voor uitspraak.

Snelle en correcte service!
Door Nicolas D. op 11/01/2018

Snelle en correcte Service!

Zeer goede raadgeving!
Door Melissa K. uit Hasselt op 08/01/2018

Zeer goede raadgeving, heb hen vaak gebeld / gemaild. Hiervoor niks extra moeten betalen. Zaak is goed bepleit! Als ik ooit nog iets moet laten pleiten, zal dit zeker door hen gebeuren.

Zeer goede raadgeving!
Door X.F. uit Jabbeke op 05/12/2017

Zeer goede raadgeving, voor mijn eerste gesprek / kennisname en bekijken of het de moeite is en een echte (recht)ZAAK kan worden...wordt niets aangerekend. Zal vroeg of laat hier zeker nog eens beroep op doen en dit anderen aanraden!

Bedankt voor jullie professionele hulp!
Door Caroline S. uit Antwerpen-Linker Oever op 30/11/2017

Bedankt voor jullie professionele hulp! Jullie namen de tijd om te luisteren, dat vond ik bijzonder belangrijk. Ik zal het niet nalaten in de toekomst opnieuw contact met jullie op te nemen, mocht dat nodig zijn. Bedankt!

Geweldig eindresultaat
Door Ine R. uit Temse op 10/11/2017

Zeer tevreden over het complete plaatje : Snelle reacties, klantvriendelijk, professionele info, en een geweldig eindresultaat !

super blij!
Door A. D. uit Dendermonde op 14/06/2017

Ik ben super blij! Bedankt voor volledige informatie en zorg!

Zeer tevreden!
Door Liesbet A. uit Dendermonde op 08/05/2017

Zeer vlotte samenwerking en tevreden over het bereikte resultaat.

Stipte opvolging en prima resultaat!
Door Roland N. uit Sint-Niklaas op 17/04/2017

Ik ben super tevreden. Steeds vriendelijk, zeer stipte opvolging en een prima resultaat.

Goede opvolging en begeleiding.
Door Jonas V. uit Sint-Niklaas op 05/04/2017

Goede opvolging, snelle reacties en een goede begeleiding van begin tot einde.

Belangen goed behartigd.
Door Chantal E. uit Waasmunster op 28/03/2017

Een betrokken team van advocaten dat mijn belangen goed heeft behartigd.

Zeer correct en goede service!
Door Jo D.B. uit Schilde op 17/02/2017

Steeds bereikbaar, goede service en correcte advocaten.

Perfect Resultaat!
Door Niels D.K. uit Dendermonde op 16/02/2017

Ik werd van begin tot eind uitstekend begeleid en verkreeg een perfect resultaat: 10/10

Heel tevreden over verkeerszaken.be!
Door Jeroen M. uit Dendermonde op 03/02/2017

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, begeleiding en behandeling van het dossier.

Laat ons uw mening weten!

Heeft verkeerszaken.be uw zaak gepleit? Laat ons aub. uw mening weten, wij plaatsen ze graag online!